Frequently Asked Question


1. As dori sa achizitionez produsele dumneavoastra.Cum procedez?

Raspuns ColourVue.ro : Trebuie sa apasati butonul ‚SHOP’ (MAGAZIN), dupa care va inregistrati, plasati comanda si imediat un operator va prelua comanda dvs.

2. Cum va pot contacta ?

Raspuns ColourVue.ro: Accesati sectiunea Contact Us (Contactati-ne) pentru mai multe detalii.

3. Pot deveni distribuitor ColourVue Romania? Care este comanda minima si cum pot beneficia de cele mai bune preturi?

Raspuns ColourVue.ro: Sigur ca da, puteti deveni distribuitor ColourVue Romania foarte simplu.Tot ce trebuie sa faceti este sa ne lasati comanda dvs, iar noi va vom oferi cele mai bune oferte.Comanda minima pentru a beneficia de un prim discount este de 20 perechi de lentile ColourVue.

4. Cat de sigure sunt lentilele ColourVue? Pot cumpara cu incredere?

Raspuns Colourvue.ro: Lentilele ColourVue sunt aprobate de catre Uniunea Europeana si sunt comercializate legal in numeroase tari din Europa si nu numai. Detin certificatele de calitate ISO 9001 :2000 / ISO 13485:2003 , CE (EUROPEAN CONFORMITY) , precum si avizul de la MINISTERUL SANATATII DIN ROMANIA NUMARUL 2823.

Produsele noastre se afla pe piata internationala de 6 ani, iar pana acum avem mii de clienti multumiti de calitatea lentilelor ColourVue.

5. Ce fel de modalitate de plata acceptati? Cat costa taxele de curierat si in cat timp pot sa primesc comanda?

Raspuns ColourVue.ro: Acceptam Transferul Bancar, Mandat Postal, Plata Ramburs (Posta Romana).Taxele postale de curierat incep de la 10 ron (pentru coletele cu rambursuri pana in 250-300 Ron) si pot varia in functie de greutatea finala a coletului si de ramburs.Comanda dvs va fi expediata in intervalul orar mentionat pentru comenzi, iar coletul ajunge la dvs in 24, 48 sau 72 ore (in functie de destinatie).
Special Offers Feedback Newsletter Lens Care